TALAT GÖKTEPE VE 142 ŞEHİD SAYGIYLA ANILDI.

Çanakkale Bisiklet Platformu üyelerinin katılımıyla Conkbayırındaki Talat GÖKTEPE Anıtında anma töreni düzenlendi.

640
TALAT GÖKTEPE VE 142 ŞEHİD SAYGIYLA ANILDI.

TALAT GÖKTEPE VE 142 ŞEHİDİMİZİ SAYGIYLA ANIYORUZ
25 Temmuz 1994 tarihinde Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Parkındaki Orman Yangınında şehit düşen, Çanakkale Orman Bölge Müdürü Talat GÖKTEPE anısına Orman Bölge Müdürlüğümüz Yönetimi, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı yetkilisi ve Çanakkale Bisiklet Platformu üyelerinin katılımıyla Conkbayırındaki Talat GÖKTEPE Anıtında anma töreni düzenlendi. Sonrasında Çanakkale Kordon civarında Orman Bölge Müdürlüğü tarafından stant açılarak halkımızın yangınlar konusunda bilinçlendirilmesi sağlanarak Orman Yangın Gönüllüsü olmak isteyenler için kayıt masası oluşturuldu.
ÇABİP platformu üyeleri Kordondan Çanakkale Eski Şehir Mezarlığına kadar bisiklet sürerek farkındalık sağlanmış olup Şehit Talat GÖKTEPE’nin mezarı başında da Orman Genel Müdürlüğünden Strateji Geliştirme Daire Başkanı Mehmet AKAT ve Ekosistem Hizmetleri Daire Başkanı Özgür BALCI, Orman Bölge Müdürü Enver DEMİRCİ, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail KAŞDEMİR, Çanakkale Bisiklet Platformu üyeleri, Orman Bölge Müdürlüğü çalışanları katılımı ile dualarla anılmış ve minnet duyguları ile anma töreni tamamlanmıştır.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.